Kiegészítő javítási garancia

KIEGÉSZÍTŐ JAVÍTÁSI GARANCIA

Járműveinket a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a lehető legmagasabb műszaki követelményeket kielégítő alapanyagok felhasználásával gyártották. A legnagyobb gondosság ellenére előfordulhat, hogy mégis valamilyen hiba lép fel a jármű működésében. Amennyiben a hiba a nem megfelelő gyártástechnológiára vagy a felhasznált anyagokra vezethető vissza, az első üzembehelyezéstől számított első 24 hónapban futásteljesítmény-korlátozás nélkül rendelkezésére állt eddig is és a jövőben is a Daimler AG által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia (nem azonos az egyes országokban törvényileg előírt kötelező jótállással! Az eltérésekről Mercedes-Benz Szervizpartnerénél kaphat tájékoztatást).

Mostantól ezt a szolgáltatást további 24 hónapig, azaz összesen a jármű első üzembe helyezésétől számított 4 évben vagy 120.000 km-ig élvezheti.

A kiegészítő javítási garancia igénybevételének elengedhetetlen feltétele a gyártó által előírt karbantartások időben, Mercedes-Benz felhatalmazott szervizpartner által történő elvégeztetése, de ez nem lehet probléma, ugyanis az első 4 évben vagy
120 000 km-ig ezt a Mercedes-Benz Hungária Kft. díjtalanul biztosítja Önnek!

A kiegészítő javítási garancia szolgáltatásból kizártak azok a meghibásodások, amelyek a Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia köréből is (ld. a járműhöz adott Szervizfüzetben!), valamint:

  • akkumulátor(ok) normál elhasználódása miatti meghibásodások
  • külső- és belső elemek elhasználódása miatti esztétikai panaszok